Alles in het vizier

Inspecties, metingen & belevingsmonitor

Meten is weten. Falcon-i zorgt voor een goed en helder overzicht. Overzichtelijke inventarisaties en inspecties van openbare ruimte.  Van  het opnemen van verkeerborden, tot het inspecteren van het groen of het meten van ervaringen van de bewoners. Al deze kennis ligt aan de basis van het opstellen van beleid, het beoordelen van uitbestede werkzaamheden of van tevreden inwoners.

Inspecties

De noodzaak om buitenruimte te inspecteren kan verschillende aanleidingen hebben. Heeft uw onderaannemer daadwerkelijk gedaan wat is beloofd? Wat is de staat van de verkeersborden? Zijn de beschoeiingen nog veilig? Wat is de staat van onderhoud? Falcon-i inspecteert en inventariseert. Zo heeft u alles in het vizier!

Lees meer

Metingen

Hoe kunt u meten of het gewenste en in het bestek omschreven kwaliteitsniveau wordt behaald? Gelukkig is het onderhoudsniveau van openbare voorzieningen gestandaardiseerd en daardoor ook maatbaar. We kunnen deze prima toetsen en schouwen. Door de juiste kwaliteitsbeschrijvingen, het goed toezichthouden en het monitoren van het onderhoud is het mogelijk om kosten goed inzichtelijk te maken én daardoor te besparen.

Alle metingen

Belevingsmonitor

U hecht waarde aan de mening van uw inwoners, daarom is het als overheidsinstantie belangrijk om precies te weten hoe de leefomgeving ervaren wordt. Door te weten hoe inwoners de omgeving ervaren kunt u beter in spelen op de wensen van inwoners en het beleid daarop aanpassen.

Lees meer