Zicht op kwaliteit

RAW-bestekmetingen door Falcon-i

Weet u of de opdrachtnemer voldoet aan de in het bestek afgesproken kwaliteitsniveaus? Op welke plekken is bijsturing nodig? Leeft de aannemer zijn afspraken na? Voldoet het staatbeeld aan de gestelde beeldkwaliteitseisen?

Bij een beeldgestuurd contract is het belangrijk de uitgevoerde taken te controleren. We noemen dit een RAW-bestekmeting of opneming en controleren of de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de prestatie-eisen zoals zijn beschreven in het onderhoudsbestek. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Hoogwaardige besteksmetingen door Falcon-i

Bent u op zoek naar een deskundige inspecteur openbare ruimte en wilt u door ons een besteks opneming laten uitvoeren? Onze inspecties zijn vakkundig, uitgebreid en snel. De vaste meetfrequentie van besteksmetingen is bepaald (standaard RAW bepalingen 2015) met 1 meetronde per 4 weken, dat zijn 13 meetronden per jaar. Wanneer niet aan de eisen is voldaan kan dit besproken worden met de aannemer. Afhankelijk van de contractafspraken is het dan mogelijk om bij te sturen en/of een korting te bedingen. Benieuwd naar de mogelijkheden en/of kosten voor een besteksmeting? Vul het formulier hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.